سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

۴ نفتکش به دلیل نقض تحریم های ایران خلع پرچم شدند

۴ نفتکش به دلیل نقض تحریم های ایران خلع پرچم شدند یک رسانه آمریکایی مدعی شده ۴ نفتکش بابت نقض تحریم‌های آمریکا و انتقال مخفیانه نفت ایران خلع پرچم شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری «ان‌بی‌سی» ادعا می‌کند در پی تحقیقات این رسانه در خصوص اقدام ادعایی چند نفتکش برای انتقال مخفیانه نفت ایران، ۴ نفتکش خلع پرچم شده‌اند.

ان‌بی‌سی با استناد به داده‌های به دست آمده از «تانکر ترکرز» که شرکتی برای ردیابی حرکت نفتکش‌های در آب‌های بین‌المللی است  ادعا کرده این نفتکش‌های در سال جاری میلادی به صورت مخفیانه به آب‌های ایران سفر کرده و روی هم رفته میلیون‌ها بشکه نفت ایران را بارگیری کرده‌اند.

تانکر ترکرز سفر این نفتکش‌ها را بخشی از مانور پیچیده کشتی‌های ایرانی و خارجی برای دستکاری داده‌های مربوط به حرکات خود جهت دور زدن تحریم‌های آمریکا توصیف کرده است.

ان‌بی‌سی در گزارش خود به تاریخ ۳۱ جولای مدعی شده بود ۱۵ کشتی از جمله ۴ کشتیِ تحتِ پرچمِ کشور «سنت کیتس و نویس»، کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب تحریم‌های آمریکا را نقض کرده‌اند.

این رسانه آمریکایی مدعی شده پنج روز بعد از انتشار این گزارش سنت کیتس و نویس اجازه حرکت این نفتکش‌ها با پرچم خود را سلب کرده است.

طبق قوانین دریانوردی، کشتی‌ها هنگام حرکت در آب باید تحت پرچم یک کشور حرکت کنند. کشتی‌هایی که خلع‌پرچم می‌شوند قادر به انجام برخی عملیات‌های خاص نظیر ورود به بنادر یا ثبت‌نام برای دریافت خدمات بیمه نخواهند بود.

 

فارس

کلمات کلیدی: نفتکش تحریم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار